Om osPER GARBEN

Fysioterapeut og IDN-akupunktør

Uddannelse: Fysioterapeut 2004

Videreuddannelse: Uddannet i manuel behandling – herunder bl.a. MET, MFR og HVLA – gennem kursusrække ved Speciallæge Torben Halberg samt diverse kurser i kiropraktiske og osteopatiske behandlingsteknikker. Er medlem af DSMM (Dansk Selskab for Muskuloskeletal Medicin) og deltager løbende i kurser.

Uddannet medicinsk akupunktør (MedAc) ved DSA (Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi) samt IDN-akupunktør (Integrated Dry Needling) ved kurser i Sydney, Australien.

Kompetenceområder: Specialiseret i diagnosticering og behandling af generelle og komplekse smerteproblematikker samt kroniske og akutte skader. Anvender i sin behandling primært manuelle teknikker som mobilisering (MET/MFR) og manipulation (HVLA) af bevægeapparatet, som også anvendes inden for kiropraktik og osteopati. Anvender også akupunktur, laserterapi og træningsterapi.

Tilknytninger: Har været fysioterapeut inden for håndbold gennem 8 år.

METTE HOUGAARD

Sportsfysioterapeut og ExamMT

Uddannelse: Fysioterapeut 2010

Videreuddannelse: Sportsfysioterapeut eksamineret del 1 og 2 ved DSSF (Dansk Selskab for Sportsfysioterapi) samt ExsamMT ved DSMF (Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi)

Kompetenceområder: Har særlig interesse og kompetencer inden for idrætsfysioterapi gennem sit mangeårige arbejde med eliteidrætsudøvere. Er specialiseret i udredning og behandling af såvel langvarige komplekse smerter som akutte skader. Mette anvender manuel behandling som mobilisering (MET/MFR) og manipulation (HVLA) af bevægeapparatet, som også anvendes inden for kiropraktik og osteopati,  kombineret med laserterapi og træningsterapi. 

Tilknytninger: Er tilknyttet OCR træning på eliteniveau. Har været fysioterapeut for flere håndboldhold samt kajakroning på eliteniveau.

JANNE BIRKEDAL

RAB zoneterapeut, massør og  akupunktør samt stressvejleder

Videreuddannelse: Master Massageterapeut ved Tengbjerg Massørskole samt uddannet inden for Hot stone massage. 

Uddannet i klassisk akupunktur og sportsakupunktur ved Tengbjerg Massørskole.

Uddannet stressvejleder ved Stresscoachuddannelsen “Forebyg Stress” ved Bjarne Toftgård.

Kompetenceområder: Behandler alle former for smerter i bevægeapparatet. Janne anvender ofte Hotstone (varme sten) i sin massage, hvilket lindrer smerter, øger blodcirkulationen og giver en beroligende afspænding i hele kroppen.

Ved stressforløb kombineres samtale og kropsterapi , som er en kombination af zoneterapi, massage og evt. akupunktur. Ved denne metode tages der hånd om både psykiske og fysiske stresssymptomer. Se mere på siden “Stressvejledning”

Tilknytninger: Underviser i fysiurgisk massage på Tengbjerg Massørskole i Næstved.