Om osPER GARBEN

Fysioterapeut og IDN-akupunktør

Uddannelse: Fysioterapeut 2004

Videreuddannelse: Uddannet i manuel terapi (MT) gennem kursusrække ved Speciallæge Torben Halberg samt diverse kurser i kiropraktik og Osteopati. Er medlem af DSMM (Dansk Selskab for Muskuloskeletal Medicin) og deltager løbende i MT-kurser i selskabet.

Uddannet medicinsk akupunktør (MedAc) ved DSA (Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi) samt IDN-akupunktør (Integrated Dry Needling) ved kurser i Sydney, Australien.

Kompetenceområder: Specialiseret i udredning og behandling af generelle smerteproblematikker samt idrætsrelaterede kroniske og akutte skader. Anvender i sin behandling primært manuelle kiropraktiske og osteopatiske teknikker, som mobilisering og manipulation af bevægeapparatet, kombineret med akupunktur og træningsterapi. Anvender også laserterapi og elektrisk stimulation.

Tilknytninger: Har været fysioterapeut inden for håndbold gennem 8 år.

METTE HOUGAARD

Sportsfysioterapeut og ExamMT

Uddannelse: Fysioterapeut 2010

Videreuddannelse: Sportsfysioterapeut eksamineret del 1 og 2 ved DSSF (Dansk Selskab for Sportsfysioterapi) samt ExsamMT ved DSMF (Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi)

Kompetenceområder: Har særlig interesse og kompetencer inden for idrætsfysioterapi gennem sit mangeårige arbejde med eliteidrætsudøvere. Er specialiseret i udredning og behandling af såvel langvarige komplekse smerter som akutte skader. I sin behandling anvender Mette primært manuel terapi kombineret med træningsterapi. Anvender også laserterapi og elektrisk stimulation.

Tilknytninger: Er tilknyttet OCR træning på eliteniveau. Har været fysioterapeut for flere håndboldhold samt kajakroning på eliteniveau.

JANNE BIRKEDAL

RAB-godkendt fysiurgisk massør, zoneterapeut,  akupunktør samt uddannet stresscoach.

Videreuddannelse: Master Massageterapeut ved Tengbjerg Massørskole samt uddannet inden for Hot stone massage. 

Uddannet i klassisk akupunktur og sportsakupunktur ved Tengbjerg Massørskole.

Uddannet stresscoach ved Stresscoachuddannelsen “Forebyg Stress” ved Bjarne Toftgård.

Kompetenceområder: Behandler alle former for smerteproblematikker i bevægeapparatet. Janne anvender ofte Hotstone (varme sten) i sin massagebehandling, hvilket øger blodcirkulationen og giver en beroligende afspænding i hele kroppen.

Ved stressforløb hos Janne kombineres samtale og kropsterapi , som er en kombination af zoneterapi, massage og evt. akupunktur. Ved denne metode tages der hånd om både psykiske og fysiske stresssymptomer. Se mere på siden “Stressvejledning”

Tilknytninger: Underviser i fysiurgisk massage på Tengbjerg Massørskole i Næstved.