Om osPER GARBEN

Fysioterapeut og IDN-akupunktør

Uddannelse: Fysioterapeut 2004

Videreuddannelse: Uddannet i manuel terapi (MT) gennem kursusrække ved Speciallæge Torben Halberg samt gennem adskillige MT-kurser. Er medlem af og deltager løbende i MT-kurser ved DSMM (Dansk Selskab for Muskuloskeletal Medicin).

Uddannet medicinsk akupunktør (MedAc) ved DSA (Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi) samt IDN-akupunktør (Integrated Dry Needling) ved kurser i Sydney, Australien.

Kompetenceområder: Specialiseret i udredning og behandling af generelle smerteproblematikker samt idrætsrelaterede kroniske og akutte smerter. Anvender i sin behandling primært manuelle teknikker, som mobilisering og manipulation af bevægeapparatet, kombineret med akupunktur og træningsterapi. Anvender også laserterapi og elektrisk stimulation.

Tilknytninger: Har været fysioterapeut indenfor håndbold gennem 8 år.

METTE HOUGAARD

Sportsfysioterapeut og ExamMT

Uddannelse: Fysioterapeut 2010

Videreuddannelse: Sportsfysioterapeut eksamineret del 1 og 2 ved DSSF (Dansk Selskab for Sportsfysioterapi) samt ExsamMT ved DSMF (Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi)

Kompetenceområder: Har særlig interesse og kompetencer indenfor idrætsfysioterapi gennem sit mangeårige arbejde med eliteidrætsudøvere. Er specialiseret i udredning og behandling af såvel langvarige komplekse smerter som akutte skader. I sin behandling anvender Mette primært manuel terapi kombineret med træningsterapi. Anvender også laserterapi og elektrisk stimulation.

Tilknytninger: Er tilknyttet OCR træning på eliteniveau. Har været fysioterapeut for flere håndboldhold samt indenfor kajakroning på eliteniveau.

ANDREAS NYGAARD PEDERSEN

Uddannelse: Fysioterapeut 2018

Videreuddannelse: Bestået 2,5 år af osteopatuddannelse ved The International Academy of Osteopathy.

Kompetenceområder:
Behandler alle former for smerter i bevægeapparatet, herunder generelle smerteproblematikker samt idrætsrelaterede kroniske og akutte smerter. Har især interesse og erfaring indenfor udredning og behandling af ryg- og bækkensmerter. Anvender i sin behandling primært manuelle teknikker, som mobilisering og manipulation af bevægeapparatet, kombineret med træningsterapi og ergonomisk vejledning.

Gennem sin egen udøvelse samt tidligere tilknytning som træner i Greve Golfklub, har Andreas særlig interesse og kompetencer indenfor golfrelaterede smerteproblematikker.

 

JANNE BIRKEDAL

RAB-godkendt fysiurgisk massør, zoneterapeut og akupunktør.

Videreuddannelse: Master Massageterapeut ved Tengbjerg Massørskole samt uddannet indenfor Hot stone massage. 

Uddannet i klassisk akupunktur og sportsakupunktur ved Tengbjerg Massørskole.

Kompetenceområder: Behandler alle former for smerteproblematikker i bevægeapparatet. Har specialiseret sig i og har omfattende erfaring med behandling af stress og depression. Janne anvender ofte Hotstone (varme sten) i sin massagebehandling, hvilket giver en beroligende afspænding i hele kroppen. I sin akupunkturbehandling behandler Janne  bl.a. senfølger til Covid-19, herunder led- og muskelsmerter, hovedpine samt nedsat smags- og lugtesans.

Tilknytninger: Underviser i fysiurgisk massage på Tengbjerg Massørskole i Næstved.