HOLDTRÆNING

Holdtræning hos os

Begrundelse for holdtræning netop nu
Vi oplever for tiden desværre en forværring af mange af vores patienters symptomer ifa. smerter og nedsat funktionsniveau, da det ikke er muligt at vedligeholde den fysiske form pga. nedlukning af træningscentre og idrætsfaciliteter. Træning med et sundhedsmæssigt formål i fysioterapiklinikker er ikke underlagt de nuværende restriktioner med nedlukning.
På den baggrund vil vi starte holdtræning for jer, som oplever denne forværring af symptomer, og hvor træning kan forventes at have en gavnlig effekt og være med til at forbedre hverdagen og få jer klar til at vende tilbage til jeres idræt.

Hvem kan deltage i træningen?
For at deltage skal du undersøges af vores fysioterapeuter, og det skal vurderes, at træningen vil kunne forventes at have en gavnlig effekt på dine symptomer.
Træningen vil blive tilpasset den enkeltes behov og formåen, og alle kan være med. Så uanset om du er eliteidrætsudøver, som skal genoptrænes efter skade eller operation, eller om du er pensionist med ryg-, knæ-, hoftesmerter eller dårlig balance, så skal vi sørge for, at du får den bedst mulige effekt ud af træningen.

Selve træningen
Alt efter dit individuelle behov så vil træningen bestå af en blanding af kredsløbs-, styrke-, og balanceøvelser. Vi anvender egen kropsvægt samt udstyr som fx træningselastikker, håndvægte og Kettlebells.

Forholdsregler
Vi vil gøre alt, for at du kan føle dig tryg, og du kan derfor være sikker på, at træningen tilrettelægges under hensyntagen til minimering af risikoen for smittespredning, ved bl.a. god afstand, brug af mundbind samt oprettelse af mindre grupper på max 3 deltagere pr. hold.

Hvad gør jeg nu?
Hvis du ikke allerede er undersøgt ved fysioterapeuterne, er du velkommen til at kontakte os, så laver vi en tid til dig snarest.

Hvem træner vi?

Vi tager os af alle, der har behov for træning. Det kan være lige fra eliteidrætsudøveren, som skal præstere på højeste niveau, og til pensionisten, som skal klare sig i en helt almindelig hverdag